jävlar! svinet! se upp!

Sjuuukdom!!! Vem orkar med sånt? inte jag, men så är fallet nu i alla fall. Svininfluensan? ja, vem vet, kanske, kanske inte.
Det är många som är sjuka just nu vet jag. Så kanske ändå, och på skolan finns den ju redan så det skulle inte vara så konstigt om så va fallet.

Kulturnatten igår, Va de värt att åke in? haha njee, men det visste vi ju redan :P men kvällen började iaf rätt bra hos oskar med Simone, Linda; Tommy, Tom och Martin. Men sen va det ju stan som gällde, fuuuullt med folk, fuuullt överallt, så va gör man, man glider runt å gör ingenting, Lyssnade lite på Kung Henry, som jag vanligtvis brukar tycka äger, men ljudet va kasst, micken glappade sååå....nej inte alls bra. Så hem far vi!

Kan det vara känslor på gång här! från
min sida? ja, Från hans sida? ja, wihiiiioouuiii, haha ja är glad, sånna här känslor har jag inte haft på lääänge, men det känns bra, just nu iaf...sen får vi se vad som händer i framtiden, vi har mycket vi måste ta oss igenom, mycke folk som vi måste få att förstå, vi har mycke som står emot oss, men kanske överlever vi. Jag vet bara att han hjälper mej i stunder som dessa...






RSS 2.0